Account: inloggen

Autorisatie


Selectro is geautoriseerd voor het repareren van onderstaande binnengarantie apparaten van de volgende merken:


Samsung is zich bewust van het feit dat de toekomst van het bedrijf in handen ligt van de consument. Dus haar tevredenheid neemt Samsung heel serieus. Samsung Electronics bedrijfsfilosofie is het aanbieden van producten welke binnen de behoeften van de consumenten vallen, alsmede het tevreden stellen van afnemers door het aanbieden van geavanceerde technologieën en services. Onder het motto "creating new lifestyles for the world", streeft Samsung Electronics erna een multimedialere toekomst te garanderen.

Wij verzorgen de service voor de volgende productgroepen:

Televisies (LCD, LED, 3D-TV, Plasma, Projectie, CRT) Projectoren (beamers)  Photo frame 
Stofzuigers Blu-Ray     DVD 
HDD-Recorders Home Theater Systems Audio sets 
MP-3 spelers Camcorders Digitale tv-ontvangers (DVB-C o.a. ZIGGO)

Magnetrons  

 


Toshiba is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten, zoals informatie- en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, energievoorzieningen (met inbegrip van kernenergie), industriële en sociale infrastructuursystemen, en huishoudelijke apparaten. Wij verzorgen de carry-in en homeservice voor de audio/video en TV producten.


Voor SONY verzorgen wij de service voor de TV producten. 


Producent van televisies en portable dvd-spelers voor het midden segment.


Salora produceert top kwaliteit consumenten elektronica, ontworpen voor de Europese markt. Met behulp van de laatste technieken en gebruiksvriendelijke menu's verpakt in een modern design, zorgt Salora voor topkwaliteit in home entertainment bij u in de huiskamer.

Wij verzorgen de service voor de volgende productgroepen:

Televisies (LCD, Plasma) Portable DVD spelers Audio sets
I-pod docks    


Hitachi levert een toonaangevende serie TV's, Plasmaschermen LCD's en Home Cinema Projectors. De uitstekende beeldkwaliteit en het uitstekende geluid van de Hitachi-producten en bovendien onze Home Cinema Projectoren zullen u anders doen denken over entertainment thuis. Voor de meeste mensen blijft de videorecorder na de televisie een belangrijk onderdeel van de thuisentertainment in de woonkamer en de Hitachi-producten behoren hierbij tot de besten.

Wij verzorgen de service voor de volgende productgroepen:

Televisies (LCD, Plasma) Projectoren (beamers) HDD recorders
Camcorders    


CTOUCH bestaat uit een complete range van interactieve Full HD LCD touch displays. Door de toepassing van de innovatieve Optical Sensing technologie zijn de CTOUCH displays snel en zeer nauwkeurig in gebruik. De complete range loopt van 46inch tot 82inch.