Account: inloggen

Homeservice


De Selectro Service Group heeft een landelijk dekkend homeservice netwerk waarmee in ieder huishouden of zakelijke omgeving reparatie van consumenten electronica on-site plaats kan vinden.

Onze hoog-opgeleide technici zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig gereedschap en IT apparatuur om snel en efficiënt de juiste diagnose te stellen en de storing te verhelpen.

Ons moderne wagenpark wordt via een geavanceerd planningssysteem ingezet zodat dagelijks de meest efficiënte routes worden gereden. Daarnaast bieden track and trace systemen ondersteuning bij het voortdurend volgen van de wagens om daar waar nodig direct bij te kunnen sturen op basis van actuele verkeergegevens. Dankzij deze hulpmiddelen zijn we ook in staat om de meest geschikte en beschikbare technicus in te zetten voor ad hoc spoedeisende aanvragen.

Door onze grondige voorbereiding en gekwalificeerde technici zijn we in staat om maximale voorspelbaarheid te bieden en om in vrijwel alle gevallen de storing binnen de afgesproken termijn en met één bezoek op te lossen.