Account: inloggen

Services


De Selectro Service Group is een dienstverlenende organisatie gericht op herstel van defecte consumentenelektronica in de bruingoedsector. Met een viertal uitstekend geoutilleerde technische diensten en een landelijk opererend homeservice netwerk voor tv-reparaties bedienen wij een compleet veld aan servicegerichte oplossingen in deze sector.

Door levering van een constante en betrouwbare kwaliteit heeft Selectro een groot aantal autorisaties verworven waaronder LCD/Plasma en CRT tv’s , decoders, homecinema sets, audio apparatuur, video/cd/dvd/blue ray spelers, camcorders, magnetrons, stofzuigers en nog veel meer.

Onze landelijke homeservice voor tv reparaties wordt dagelijks uitgevoerd door ongeveer 30 technici bij klanten thuis en op dealeradressen. Via aanmelding op onze website worden reparaties centraal vanuit Arnhem gecoördineerd en naar de verschillende regio’s begeleid.

Door eenvoudig op deze site uw toestel aan te melden kunt u gelijk waarnemen welke service-oplossing voor uw merk en type tv-toestel van toepassing is. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u mailen met homeservice@selectro.nl

De Selectro Service Group levert onderdelen en accessoires aan particuliere klanten, dealers en reparatiediensten van merken waarvoor een autorisatie geldt. De levering hiervan is afhankelijk van de beschikbare voorraad en uitlevering van de importeur, voor bestellingen en/of informatie mailt u eenvoudig met onderdelen@selectro.nl